Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Maria Suhr-Jessen og John Frank. Foto: Natascha Berg Madsen.
Maria Suhr-Jessen og John Frank. Foto: Natascha Berg Madsen.
BHF Banks nye medarbejder
Skrevet af Solkysten
Da Maria Suhr-Jessen mødte op til reception i BHF Banks nye lokaler i Fuengirola i februar, var det som ganske almindelig gæst.
Besøget endte med, at hun få dage efter blev tilbudt et job i banken.

På daværende tidspunkt boede hun i Danmark men den nye jobmulighed krævede ikke lang betænkningstid. - Min mand Jesper Nissen bor på Costa del Sol og er direktør i Alarma Universal, så med mit nye job er brikkerne i puslespillet faldet på plads, fortæller hun med et smil.

Hos BHF bliver hun bankens ansigt udadtil: - Det er Maria, nuværede og kommende klienter først vil se eller høre, når man skal i kontakt med os. Hendes funktion bliver at kordinere de daglige ting på kontoret og assistere på bedste vis, forklarer John Frank som er bankens repræsentationschef.

- Det er som at mixe ungdommens gå-på-mod med veteranes rutine, forklarer han med hentydning til sine mange år i den finansielle verden på Costa del Sol og Maria Suhr-Jessens debut i branchen.

BHF Bank har holdt til i sine nuværende lokaler siden nytår, og det er John Frank godt tilfreds med.
- Vi har fået den beliggenhed, vi ønskede. Her er vi synlige og lette at komme i kontakt med, forklarer den danske bankmand. Og netop kontakten ser han som noget meget vigtigt: - Vi lægger stor vægt på den personlige betjening. Vi følger op på tingene, og det har givet os nye og glade kunder. Vi var her i går, er her i dag og vi vil være her i morgen, lover han og fortsætter: - Vi har været i stand til at skabe fornuftige resultater på kort tid. I dag kan vi tilbyde et interessant produkt med en kapital på 100.000 euro. Det bliver lidt “sjovere” hvis man har 150.000 eller mere at investere, men sådan er det jo altid, slutter John Frank.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Oktober 2007
Solkysten - Oktober 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga