SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Spanien og de stjålne børn - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
José Manuel og sin rigtige mor, Ana Tomé
José Manuel og sin rigtige mor, Ana Tomé
Spanien og de stjålne børn
Efter 36 år blev Ana Tomé genforenet med sin søn José Manuel, der blev fjernet fra moderen ved fødslen
Diktaturet i Spanien under Franco har ikke været en dans på roser for alle indbyggerne i Spanien.

Genforeningen
Det begyndte med en mystisk telefonopkald. En kvinde, der sagde, hun var en ven spurgte om Ana Tomé Redondo. Hun ville vide om hendes liv, om sin fortid. Hun spurgte, om Ana havde haft et problem med en søn, for lang tid siden. 
Da Ana svarede, at hendes lille søn var blevet taget fra hende ved fødslen, vidste kvinden, at han ledte efter hende.  "I det øjeblik", indrømmer Ana "Brast jeg i gråd. Jeg kunne bare ikke sige noget ".

Nye søskende
Ana og hendes mand har opdraget tre børn, en dreng og to piger, men det er først nu, i en alder af 65, at hun virkelig føler sig komplet. Hun har fundet José Manuel, den søn, der var revet fra hende, midt trusler, hun ville blive arresteret.

Mistanke om adoption
José fortæller, at han altid har haft mistanke om, at han blev adopteretvedtaget. Børn i landsbyen, der anvendes til at drille ham om ikke at vide, hvem hans far var, men hans mor ville ikke fortælle ham om ikke at træffe nogen forudgående varsel. Denne tvivl blev yderligere forstærket af de fysiske forskelle mellem ham og hans forældre. "Jeg ser ikke som alle andre i familien. De er alle korte og mørke, og jeg er høj og fair, med blå øjne ", forklarer han. Årene gik, og José giftede sig med sin barndomskæreste, en pige fra en nærliggende landsby. En dag, omkring elleve år siden, gik han til de civile registreringsdatabasen for at bede om hans fødselsattest, men modtog en uventet reaktion. "Kvinden spurgte, om jeg var sikker på at jeg havde været født der. Jeg sagde jeg var den 25. juli 1969, men hun kunne ikke finde nogen indgang for mig".

2011: Kilde: SUR in English
Afstemning

(2 stemmer)Tilføj din kommentar

 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kodeSydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga