Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Andalusien - Costa del Sol
Andalusien - Costa del Sol
Andalusien kort fortalt
Andalusien er et af Spaniens statsamter, der ligger på Spaniens sydkyst. Andalusiens kyst kaldes også "Costa del Sol".
Costa del Sol strækker sig fra Costa Tropica i øst og ned til Gibraltar i vest.

Rundrejse i Spaniens sprudlende og farverige Andalusien.

Oplev det eksotiske Andalusien med store kulturelle perler, smukke naturscenerier, karakteristiske hvide bjerglandsbyer og imponerende bygningsværker.

Andalusiens fantastiske historie er en broget mosaik med bidrag fra grækere, fønikere, romere, gotere, maurere og sigøjnere, der alle har påvirket den farvestrålende spanske kultur. Spanien har spillet en central rolle og præget hele verdens udvikling. I Granada oplever vi Alhambra Paladsets majestætiske skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer og den berømte Løvegård. Det idylliske Generalife med pragtfulde blomsteranlæg med roser og springvand er som taget ud af 1001 nats eventyr.

Byerne Baeza og Úbeda - fredet af UNESCO er to arkitektoniske perler, som besøges på vej til Córdoba. I Córdoba besøges den pragtfulde La Mezquita moské, som på den tid kun blev overgået af Mekkas. Den verdensberømte 1200 år gamle moské er den 3. største i verden. Moskéens indre er nærmest en skov af 850 søjler, buer og gange.
Et arkitektonisk mesterværk og blandt de smukkeste og mest originale bygningsværker i Spanien.

Vi spadserer gennem byens fantastiske middelalderkvarter ad snævre gyder med hvidkalkede huse, maleriske torve og blomstersmykkede gårde.


Sevilla
Andalusiens hovedstad, Sevilla byder på ufattelige rigdomme med mange minder fra guldalderen. Byen rummer nogle af verdens smukkeste barokbygninger. I Sevilla kan man opleve de spanske traditioner som flamenco, tyrefægtning og fodbold.

Jerez de la Frontera
I Jerez de la Frontera overværer vi det flotte show på den berømte “Kongelige Skole for Ridekunst”. Rytterne er iklædt smukke middelalderdragter. I Andalusiens bagland gennem en del af “La ruta de los pueblos blancos” - små idylliske landsbyer med hvide huse og røde tegltage, snoede gader og stræder.

Togtur til Spaniens smukkest beliggende by Ronda. Byen ligger på et knejsende klippeplateau højt over den dybe kløft El Tajo. Overalt har man en storslået udsigt. Her besøger vi Spaniens ældste tyrefægterarena fra 1785.

Velkommen til Spaniens stemningsfulde påskehøjtid eller efterårets pragtfulde klima. Bienvenido!

 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga