SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Området omkring Torre del Mar - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Sayalongas små gader
Sayalongas små gader
Området omkring Torre del Mar
Kun 5 minutters kørsel fra Torre del Mar finder man flere skønne landsbyer, og på 10 minutter er man oppe i bjergene. Området omkring Torre del Mar har meget at byde på.

Algarrobo
Algarrobo består af Algarrobo landsby (pueblo) og Algarrobo Costa, der som navnet siger ligger ned til vandet. Algarrobo Costa er typisk by-kyststrækning med for mange tætliggende højhuse, men den gamle bydel ligger på bakkesiden og har flere restauranter og barer. De ældre mænd sidder naturligvis på bænkene og hilser venligt - selv på fremmede!
Der bygges stort set kun byhuse og lejligheder i selve byen, men i nabokommunen Sayalonga, der strækker sig ned mod vandet langs Algarrobos østside, er der rigt udbud af villaer. Her er det muligt at finde en villa med fantastisk havudsigt, samt udsigt til bjergene lidt længere inde i landet.

Almayate
Kun 5 minutter fra Torre del Mar ligger Almayate by, den er fordelt til over et større område, men selve byen ligger skønt tilbagetrukket fra stranden og hovedvejen. Der bygges både i selve byen og udenfor, men igen findes villaerne mest i udkanten af byområdet.
Buen har en kirke med ret specielt kirketårn. Desuden er der et par fine større restauranter.
Kører man igennem byen kommer man videre ud til industriområdet, hvor der pakkes frugt og grøntsager af forskellig slags.

Sayalonga
Sayalonga er vel nok den mest charmerende by i området. Byen ligger et kvarters kørsel fra kysten, og på byens plads er der flere barer, hvor man også kan spise. Desuden er der en skøn restaurant inde i byen, hvor man kan spise en treretters menu for € 8 i weekenden.
I bakkerne omkring Sayalonga er der mange flotte villaer, der ligger med alt fra bjergudsigt til storslået havudsigt.

Vélez-Málaga
Vélez-Málaga er Torre del Mars søsterby. Dog er Vélez-Málaga ikke noget at skrive hjem om. Byen er charmeforladt og bygningerne ligger tæt og højt. Den kommende togbane ned til Torre del Mar forstyrrer trafikken for meget, så der opstår køer udenfor myldretiden...
Mere om Vélez-Malaga

Viñuela
Søen Viñuela ligger i et naturskønt område kun 15 minutters kørsel fra kysten.Udsigt over Almayate
Udsigt over Almayate
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Skat, økonomi og pension

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga