Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Bolig i Spanien
Bolig i Spanien
Bolig i Spanien - drømmen om bolig i Spanien
Hvad er det, der tiltrækker ved Spanien? Bolig i Spanien er en drøm for mange, men er en bolig blot en drøm, der ikke bør udleves? Inden for EU er det nemt og flytte, der er fælles regler for mange ting, og de sidste 20 år har danskerne købt egen bolig i Spanien.
Skrevet af CASA:UNA Bolig Spanien

Bolig i Spanien - det er tid til at udleve drømmen!

I England drømmer mere end halvdelen af befolkningen om at rejse til udlandet, men hvad med danskerne. Danskere er jo kendt som værende meget normbevidste, men er der andre ting, der ligger i vejen for at udleve dømmen om bolig i Spanien?

Bolig i Spanien - trin 1: De praktiske ting ved at købe bolig i Spanien
Det kan virke uoverkommeligt at købe bolig i Spanien, men i realiteten er det ret nemt. I første omgang anbefales det at studere forløbet lidt, så man forstår forskellene ved at købe bolig i Spanien i forhold til Danmark. Der er meget information at finde her på Sydspanien.dk.

Bolig i Spanien - trin 2: Hvor skal boligen være?
Det næste er at lære områderne at kende. Igen er der meget info at hente online, men det er også nødvendigt at komme en tur til Spanien selv, og opleve hvordan områder er.
Det kan anbefales at se på de områder, hvor man overvejer at købe sin bolig i det spanske, så man ved om det også er så dejligt som sælgeren eller salgsbrochuren siger.

Bolig i Spanien - trin 3: Bestil rejse til Spanien på ferie
Det er nemt og billigt at rejse til Spanien. Bestilling af flybillet kan gøres online hos fx Cimber og Norwegian og billeje hos www.hellehollis.com, og så skal der blot bookes hotel, hvilket kan gøres online eller ved ankomsten til lufthavnen i Spanien

Bolig i Spanien - trin 4: Planlæg turen
Nu skal turen til Spanien planlægges. Dette gøres nemt over Internettet, hvor man kan læse om de forskellige områder, og forberede udskrifter til at tage med på turen.
Samtidigt bør ejendomsmægleren kontaktes, så turen bliver tilrettelagt med fremvisning af de boligtyper, der er interessante. 
Mægleren skal vide:
a) Boligtyper (villa, rækkehus, lejlighed)
b) Mulige områder
c) Størrelse på boligen (kvadratmeter, værelser)
d) Pris på boligen
e) Finansieringsform

Bolig i Spanien - trin 5: Indhent lånebevis
Fx Nykredit tilbyder et lånebevis, hvor de vurderer, hvor stor finansiering, der kan gives på baggrund af den økonomiske situation mht fast ejendom, løn, pension etc.
Køberbeviset gør det væsetligt nemmere at få lån til boligen i Spanien, idet fx Nykredit herefter kun skal vurdere om der kan ydes lån i boligen.


God tur!
Afstemning

(18 stemmer)


 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga