SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Puebla Lucia i Fuengirola, Spanien - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia i Fuengirola, Spanien
Puebla Lucia er opført fra midten af 80'erne, og fremstår i dag som en oase midt i en travl turistby

Puebla Lucia - en hemmelig oase midt i Fuengirola by
Ingen ved det. Det er hemmeligt. Der er ingen adgang. Det er privat område. Det er 100% midt i Fuengirola, der er ingen støj. Smukke blomster, store græsarealer, springvand og 3 store pools.

Det er Puebla Lucia!

Lejlighed til leje i Puebla Lucia i FuengirolaPueblo Lucia
Denne skønne urbanisation ligger lige midt i byen, og alle indgange er aflåste. Det er smukt byggeri, og der hersker fred og ro inde i området. Det kan være svært at forstå, når man kommer lige ude fra den travle hovedgade, og går ind i området, hvor det er fuglene og springvandene, der høres.

Der er sjældent noget til salg, og der er lang venteliste på at komme til at leje boligerne. Byggeriet består primært af lejligheder og rækkehuse. Der er parkering inde på området.

Urbanisationen byder på en restaurant på selve området og en snack/kaffebar. Der var tidligere en egentlig bar, men den er lukket.

Regler i Puebla Lucia
For at fastholde et ensartet look er det ikke tilladt at male bygningerne i andre farver, end det urbanisationen anviser. Det fungerer fint, da det efter spansk sædvane påligger urbanisationen at male.
Hver ejendom betaler ca. € 1500 (kr. 12.000) årligt til urbanisationen, der så til gengæld vedligeholder bygninger, fællesarealer og pools.


Den irske dame i Puebla Lucia
På rundtur i urbanisationen mødte vi en flink irsk dame, der var på rekreation i sin feriebolig i Puebla Lucia. Hun købte lejligheden direkte fra tegningerne, og der var ikke bygget andet omkring dengang.
Nu bruger familien lejligheden i Puebla Lucia ca. 4 gange om året til små ferier af varighed fra en forlænget weekend til en uges ophold. Ferien starter naturligvis altid med rengøring, men det tages med et smil.

"Udlejning kan der ikke være tale om, for med fremmede i huset, kan man jo lige så godt checke ind på et hotel" udtaler den glade ejer.
Lejligheden blev købt i 1983  for £ 35.000 kontant (kr. 380.000), og i dag kan den sælges for tre gange så meget, hvilket ikke er så ringe endda...

Ejerens datter taler kun lidt spansk "hola", "gracias" og "poco" (dansk: hej, tak og en smule), hun er også glad for at være i Spanien, og kan godt lide Puebla Lucia fordi der er ro og orden, "og blomsterne dufter så dejligt om aftenen" siger hun med et smil.


Området Puebla Lucia:

Velkommen til oasen i det livlige Fuengirola!

Det er næsten helt uvirkeligt... fuldstændig fred og ro - kun fuglenes syngen, der yndigt spiller sammen med piblen fra de andalusiske springvand. Og på samme tid står du midt i Fuengirolas byliv.

Gåafstand til alle former for butikker, supermarkeder, banker, restauranter, caffeer, etc. Også kun et par minutters gang til den store, brede strandpromenade og lystbådehavnen. Eller hvad med en god spansk kaffe på de mange hyggelige pladser.

Tre dage om ugen er der marked på hhv. Feria-pladsen og i lystbådehavnen.

Puebla Lucia er et stykke af det ægte Andalusien prydet med andalusisk arkitektur hele vejen igennem. Små snoede stier tager dig igennem den vidunderlige og frodige have, hvor der bl.a. er tre store swimmingpools og dansk restaurant samt snack bar.

Puebla Lucia blev etableret omkring 1980. Dengang var det kun et stort stykke jord, der skildte urbanisationen med Middelhavet. Træbjælkerne, der er integreret i det smukke byggeri har oprindeligt aggeret tværbjælker på togskinderne fra en nedlagt toglinie. Gelænderne på mange af altanerne er oprindeligt fra en lille forladt bjerglandsby.

Puebla Lucia summer af charme, hygge og liv og hvad enten du søger en permanent bolig eller en ferie- og udlejningsbolig, har Puebla Lucia potentialet.


Læs mere om Puebla Lucia
Restaurant i Puebla Lucia 
Puebla Lucia - priser på leje af bolig i Fuengirola


Puebla Lucia website


Afstemning

(50 stemmer)Tilføj din kommentar

 


Puebla Lucia
Puebla Lucia
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


CASA:UNA Bolig Spanien

DANSK EJENDOMSMÆGLER

Boliger til SALG i Spanien
Lejlighed til salg i Fuengirola
Villa til salg i Fuengirola

Boliger til LEJE i Spanien
Villa til leje i Fuengirola
Lejlighed til leje i Fuengirola

CASA:UNA
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga