Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Lejlighed til leje i Benalmadena med stor pool
Lejlighed til leje i Benalmadena med stor pool
Feriebolig til leje i Spanien - Benalmadena Costa lejebolig
2 værelses lejlighed med plads til 3 personer, sydvendt og med udsigt til den store fælles tropiske have med stor svømmepool og til det blå Middelhav.

Tog fra Malagas lufthavn som ligger 15 km væk. Taxa 20 Euro og
taxaholdeplads lige om hjørnet. 200 m til bred sandstrand.


Fakta om lejligheden

65 m2 bolig
stue med sofaer og TV og radio
1 soveværelse med skabe og 2 senge + gæsteseng
1 badeværelse m. kar og bruser
køkken med køleskab, mikroovn, komfur og brødrister
entre

12 m2 lukket sydvendt terrasse

Sengetøj og håndklæder forefindes i lejligheden


Priser

Periode Pris per uge
januar, februar, marts og april 350 Euro
maj og juni 400 Euro
juli og august 500 Euro
september og oktober 450 Euro
november og december 350 Euro


Der er ingen bestemt skiftedag.Parkering
Bygningen har egen parkeringsplads.

Billeder fra ferieboligen i Benalmadena


Terrassen


StuenSoveværelsetKøkkenet

Lejligheden er centralt placeret i BenalmadenaRoligt område tæt på alt
Beliggenheden kombinerer de mest foretrukne aktiver: Roligt område kun et par skridt fra kystbyens summende liv. Fra lejligheden og haven er det kun fuglesang, der bryder stilheden og bare 4 minutters gang herfra (ca. 250 meter), står man på kystvejen med de mange restauranter, cafeterier, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, busstoppested, m.m. Og via 10 minutters gang (præcis 500 meter) står man nede i den smukke lystbådehavn. Til nærmeste togstation er der ca. 15 minutters gang, og toget kører mellem Malaga og Fuengirola med ½-times drift. Det ligger endvidere midt mellem golfbanerne i Malaga/Torremolinos og Torrequebrada Golf, som begge ligger inden for 10 minutters kørsel.Strandpromenaden i Benalmadena 
3 minutters gang fra lejligheden ligger strandpromenaden, som forbinder Benalmadena med Torremolinos. Promenaden er virkeligt flot anlagt med brede passager, moler, gangbrædder over sandet der fører hen til de forskellige strandrestauranter og strandbarer ("chiringuitos"). Promenaden oplyses om aftenen og sammen med månen, der spejler sig i havet breder der sig et smukt skær over hele promenaden. Duften fra de mange restauranter, summen af liv, cocktailbarernes baggrundsmusik, bølgernes brusen, ..... atmosfære!.... Nu vi er ved det, må vi på det varmeste anbefale deres friske fiske- og skaldyrsanretninger. De nydes bare endnu mere her på promenaden ved Middelhavets bred. Men derudover er restaurantsudbuddet bredt og varieret og, der er lækre anretninger til en hver smag.Benalmadenas lystbådehavn Puerto Marina
Et vidunder af arkitektonisk karakter og et værdigt modstykke til den berømte lystbådehavn Puerto Banus i Marbella! Havnen ligger omringet af disse eventyragtige tårne og slotslignende bygninger. Gå en tur langs havnen og nyd disse bygninger og de mange flotte både, som er ankret til offentlig skue. Et hav af restauranter og kaffebarer i alle afskygninger ligger fordelt rundt på havnens "tilskuerpladser". 
Der er altid liv i Puerto Marina. Om dagen er butikkerne åbne, og alle bådene ligger og skinner i solens lys, fiskene kommer op til vandkanten og kan fodres og når solen farver himlen rød og violet toner restauranternes hyggelige lys frem. Hvad enten du er til Middelhavskystens specialer i fisk og skaldyr eller du er til italiensk, kinesisk, argentinsk eller japansk mad i første klasse eller, du er til en hurtig pizza eller burger i forbifarten, så har du det her i Puerto Marina. Efter den sene aftensmad tager cocktail-barerne over og bærer sit publikum videre over i havnens moderne diskoteker frem til den lyse morgen. Puerto Marina munder ud i strandpromenaden. (Ca. 10 minutters gang fra lejligheden.)
Mere om Puerto Marina i BenalmadenaPaloma-parken i Benalmadena
El Parque de la Paloma ("Due-Parken") er en smuk park med søer og springvand, stier der snor sig ind og ud mellem kaktus- og palmeplantager over små gangbroer med vandets brusen nedenunder. Den store sø er bosted for et hav af skildpadder, svaner, ænder og fisk. Fra en gangbro kan dyrene fodres. Selve parken er fyldt med fritgående dyr så som påfugle og kaniner.
I en indhegning trives væddere, får og lam samt lamaer, bjerggeder og vildsvin. Rundt omkring i parken er der legepladser og kaffebarer samt bænke hvorfra en fantastisk udsigt kan nydes udover parken med Middelhavet i baggrunden. Tilhørende parken ligger byens bibliotek og auditorium.
Endvidere finder man også her Selwo Sea Life med delfin- og søløveshows. Den store plads rundt om parken danne rammer om de jævnlige byfester og markeder. Parken ligger blot 150 meter fra strandpromenaden. (Ca. 20 minutters gang fra lejligheden.)
Mere om Paloma-parken i Benalmadena


Arroyo de la Miel
Her finder man bl.a. den dansk etablerede forlystelsespark Tivoli, hvor der afholdes koncerter, flamenco-shows, markeder og meget andet. Arroyo de la Miel mere end bærer præg af at have startet som en lille andalusisk landsby, da alle dets oprindelige byhuse er bevaret og skaber hyggelige rammer om denne lille bymidte. 
Her findes alt inden for supermarkeder, butikker, gågade, kaffebarer, restauranter, kulturhus, togstation, busstoppested, taxiholdeplads, sports- og atletikcenter, apoteker, m.m. Der er en lille hyggelige kirke med appelsintræerne foran og det store bjerg i baggrunden.
En ny gågade er netop blevet anlagt og står flot og skinner med sine marmoragtige belægning og sine palmer, der står ned langs hele gaden. (Ca. 20 minutters gang fra lejligheden.)Afstande
- Malaga Lufthavn 15 km ca. 10 minutters kørsel i bil

- Strand 200 m til fods
- Malaga bycentrum Ca. 20 minutters kørsel i bil
- Fuengirola Ca. 15 minutters kørsel i bil
- Marbella Ca. 30 minutters kørsel i bil
- Golf: El Parador Golf og Torrequebrada Golf ca. 10 minutters kørsel i bil
- Sierra Nevada ski-resort: Ca. 2 timers kørsel (læs mere om Sierra Nevada)

Busstoppested og togstation tæt på lejligheden.Kontakt:
Telefon: (0045) 45 86 02 36
E-mail: 2009lr@gmail.com 

Læs mere om sommerhusudlejning i Spanien. Feriebolig i Spanien med tropisk have og stor pool
Feriebolig i Spanien med tropisk have og stor pool
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Lej Feriebolig i Spanien

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga