Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Betiina Larsen
Betiina Larsen
Dansk fysioterapeut i Spanien
Betiina Larsen er fysioterapeut i Spanien
Betiina Larsen (34 år) er uddannet fysioterapeut og akupunktør og har desuden gennemgået forskellige kurser i yoga, Pilates, kost og ernæring og afspænding siden 1999. Gennem de seneste 3½ år har Betiina haft klinik i Torreblanca – Fuengirola, hvor der arbejdes med fysioterapi, akupunktur samt underviser i eget koncept, som Betiina kalder fys-yo-lates. 

Arbejdet som fysioterapeut består altid først og fremmest af en grundig undersøgelse af patientens problem, og ud fra dette tilrettelægge et behandlingsforslag, som patienten kan deltage aktivt i. Behandlingen kan være en blanding af træning i form af forskellige øvelser både med henblik på styrke, bevægelighed og udspænding kombineret med massage, triggerpunkts behandling, passiv udspænding og Kranio-Sacral terapi. Samtidig kombinerer Betiina gerne, når patienten har lyst til det, behandlingen med akupunktur, da dette har en fantastisk effektiv effekt på de fleste former for symptomer og sygdomme.
Akupunkturen står dog ofte også alene, som for eksempel ved allergier og eksemer, fordøjelsesproblemer, vægttabs- og rygestopsakupunktur mm.

Fys-yo-lates, som Betiina kalder det, underviser der i er en blanding af fysioterapi-yoga- og Pilates.
Fysioterapi- selvfølgelig fordi Betiina er fysioterapeut og på den måde synes det er vigtig, at dem der er på holdene, ved hvilke muskler, det er der trænes og udstrækkes og vigtigst af alt hvorfor. Betiina gør meget ud af, at forklare, hvad der laves og er opmærksom på den enkelte udøver, hvilket der er plads til, da der max. er 6 på hvert hold.
Yoga – er den perfekte træningsform til at skabe balance mellem krop og sind, og som får energien til at flyde frit og jævnt i vores energibaner. Yogaens forskellige finurlige øvelser skaber harmoni og gavner kroppen helbredstilstand.
Pilates - som også bliver kaldt for den intelligente træning, da Pilates er en træningsmetode, der arbejder på at skabe en velafbalanceret krop. Det forbedre kroppens muskelkontrol, fleksibilitet, koordination og vejrtrækning. Træningen giver en bedre kropsholdning og balance, samt et større fysisk velvære, men i allerhøjeste grad også psykisk, da træningen forbinder krop og bevidsthed.

"Jeg gør meget ud at, at patienten altid er i centrum, vil skabe en dejlig atmosfære i klinikken, som giver tryghed og velvære og som gør, at du vil føle dig forstået og velkommen" fortæller Betiina.

Kontakt Betiina på telefon +34 952-661-645 mellem 8.00-9.30 og efter 20.30 
eller på E-mail: bet-sol@sol.dk

www.betiinalarsen.com

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga