Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Lejlighed i Benalmadena - ferielejlighed
Lejlighed i Benalmadena - ferielejlighed
Bolig i Spanien, lejlighed til salg- præsentation #6
Bolig i Spanien - Præsentation af en udvalgt bolig i Spanien
Bolig i Spanien præsenteres i samarbejde med CASA:UNA Bolig Spanien


Lejligheden på Spaniens Costa del Sol
Udsigt for alle pengene! Den bedste 2V´er lejlighed i hele dette kompleks. Fantasisk udsigt udover Middelhavet hele vejen fra Granadas kyst og langs kysten fra Malaga forbi Benalmadena og mod Fuengirola. Den eventyragtige lystbådehavn (Puerto Marina) smykker udsigten med de mange bådspirer, der gynger sagte foran det fremtonende Sierra Nevada bjerg, som i baggrunden troner frem med sne på toppen.

I forgrunden står det smukke haveanlæg, hvor vandløbene snoer sig gennem søerne og pipler om kap med springvandene.

Vidunderlig sydvendt hjørneterrasse. Endvidere er der fra hjørnet udsigt over syd-vest og nord-vest mod bjergene, hvor solnedgangen farver himlen rød. 

Lejlighed med havudsigt
Når du gør entre i denne lejlighed, bliver du med det samme modtaget med denne fantastiske udsigt, idet de store glas-dører udgør hele bagvæggen. Hav og bjerge, så snart du træder ind! Stort og lyst køkken-al-rum med et åbent og moderne køkken, der pryder stuen, hvor der endvidere er et spisbordsarrangement. Vaskemaskinen er behændigt indstalleret i badeværelset. Soveværelset har dets egen terrasse med samme fantastiske udsigt.

Denne lejlighed er gennemrenoveret fra A-Z. Alle rør og kabler er nye. Køkkenet er nyt og moderne og ligeledes er badeværelset blevet gennemrenoveret. En lille skindende diamant af en lejlighed!


Feriebolig i Spanien
Perfekt ferie- og udlejningsbolig på første paket til stranden. Komplekset har alle ønskelige faciliter:

- 24 timers Reception
- Lægekonsultation
- Frisør
- Helsecenter
- Sauna
- Squash
- Spillesal
- Børnehave
- Vaskeri
- Opvarmet pool
- Have med fantastisk poolområde med “swim-to-bar”
- Biludlejning
- Butikker
- Bar
- Restaurant
- Pub
- Udflugts- og rejsebureau

Gåafstand til alt. Bus, og taxi lige uden for døren.
Et fantastisk pool- og haveområde!.. masser af forskellige pools med store og små rutchebaner, dykkerplatforme etc.
Det er soleklart, at dette er et af Costa del Sols mest eftertragtede ferie- og udlejningskomplekser. 

Direkte link
Lejlighed i Benalmadena Costa Spanien til salg


Omgivelserne
El Parque de la Paloma ("Due-Parken") er en smuk park med søer og springvand. Den store sø er hjemsted for et hav af skildpadder, svaner, ænder og fisk. Fra en gangbro kan dyrene fodres. Selve parken er fyldt med fritgående dyr så som påfugle, kaniner og ænder. I en indhegning trives væddere, får og lam samt lamaer, bjerggeder og vildsvin.

Der er stier, som snoer sig ind og ud mellem kaktus- og palmeplantager over små gangbroer med vandets brusen nedenunder.
Rundt omkring i parken er der legepladser og kaffebarer samt bænke hvorfra en fantastisk udisgt kan nydes udover parken med Middelhavet i baggrunden.
Tilhørende parken ligger byens bibliotek og auditorium. Endvidere finder man også her Selwo Sea Life med delfin- og søløveshows. Den store plads rundt om parken danne rammer om de jævnlige byfester og markeder. 
Læs mere: Paloma-parken i Benalmadena


Puerto Marina
Den prestigefyldte lystbådehavn Puerto Marina ligger ca. 15 minutters gang herfra komplekset. Puerto Marina er en smuk lystbådehavn omringet af eventyragtige spirer og tårne, som danner kulisser for havnens summende liv. Gå ud og ind af de mange moler og se de mange flotte forankrede både, som ligger og vugger i tagt. Langs havnens promenade ligger et utal af forskellige restauranter lige fra italiensk pizza og pasta til argentinsk, kinesisk og spanske gastronomi folder sig ud på denne skueplads.
Butikker samt hyggelige og moderne kaffeer skaber ekstra liv, og når månen overtager solens plads og spejler sig i havnens salte hav begynder de tunge rytmer at bredde sig, og de mange prestigefyldte diskoteker og dansebarer tænder for deres kulørte lys og følger natten til dørs. 
Læs mere: Puerto Marina i Benalmadena

Benalmadena Pueblo
Den lille hvide bjerglandsby Benalmadena Pueblo ligger blot 15 minutters kørsel herfra. Benalmadena er prydet med de karakteristiske hvide, andalusiske landsbyhuse, der ligger langs de snoede brostensgader, som snoer sig gennem landsbyen. Caffeer og restauranter ligger samlet på det hyggelige ”appelsin-torv”. Fra kirkepladsen kan den helt vidunderlige panoramaudsigt nydes.
Læs mere: Benalmadena
Afstemning

(10 stemmer)


 


Lejlighed i Benalmadena - dejlig lys ferielejlighed med fantastisk udsigt
Lejlighed i Benalmadena - dejlig lys ferielejlighed med fantastisk udsigt
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga