Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Dansk ejendomsmægler i Spanien
Dansk ejendomsmægler i Spanien
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol
På få år er CASA:UNA blevet en af de foretrukne ejendomsmæglere på Costa del Sol. Den danske ejendomsmægler i Fuengirola dækker hele Costa del Sol og mæglerne er derfor ikke kun i Fuengirola, men der fx også ejendomæglere i Benalmadena, Marbella, Mijas og Mijas Costa
Profil af CASA:UNA Bolig Spanien - dansk ejendomsmægler på Costa del Sol
Det er på få år lykkedes CASA:UNA at etablere sig som den største danske mægler på Costa del Sol. Som den eneste danske mægler opereres der på hele kysten. CASA:UNA har hovedafdeling i Fuengirola, der er det skandinaviske centrum på Costa del Sol.

"Det er ved stærk forkusering på service og kvalitet. Vi har ikke nået målet endnu, men på denne spændende rejse er vi glade for at kunne hjælpe danskere og andre nationaliteter med at finde deres drømmehus i Spanien" udtaler grundlægger Flemming Trap.

Hvorfor hedder en dansk ejendomsmægler "CASA:UNA"?
Svaret er helt enkelt. I Spanien bør man forstå og følge de spanske skikke. Spanierne er utrolig venlige og har taget imod den internationale invasion med åbne arme. Der er nok ingen andre lande i Europa, der har taget så mange udenlændinge på så lille og attraktivt et område som Spanien har på Costa del Sol. Men der er også en grænse. Kommunerne beder nu restauranter og barer om at skrive skiltene på spansk også - man må altså stadig skrive på sit eget sprog, men spanierne beder om, at man også skriver så de kan forstå det. CASA:UNA kan spanierne forstå, og det er de færreste danskere, der har svært ved at udtale det. Direkte oversat betyder det hus eller hjem nr. et.

Historie
CASA:UNA opstod efter en opdeling af virksomheden Spain Property, hvor der var to ejere. Flemming Trap fortsatte som ejendomsmægler, men en del af aftalen var, at navnet skulle skiftes. Det var i 2005, og i dag ser man CASA:UNAs orange annoncer i de fleste skandinaviske magasiner på Costa del Sol.

Læs mere
Dansk ejendomsmægler i Spanien på Costa del Sol
CASA:UNA Boliger Spanien
Spanien - dansk ejendomsmægler i Spanien

2008

 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga