Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Skat af bolig i Spanien - nu skal du have penge tilbage af Skat
Skat af bolig i Spanien - nu skal du have penge tilbage af Skat
Du skal betale den skat du skylder!
Skat kan ikke nå at betale pengene tilbage til boligejerne i udlandet. Skat har i årevis opkrævet ulovlig ejendomsværdiskat af boliger i udlandet, der er ejet af borgere med skattepligt i Danmark.
Skat har i flere år kørt hetz og smædekampagne mod danske skattepligtige, der ejer bolig i Spanien. Smædekampagnen har fået mange i den danske befolkning til se på ejere af boliger i udlandet som skatteunddragere.

Skat af bolig i Spanien
Nu har det taget en anden vending. Skat skal efterleve en dom, der medfører at tusindvis af borgere skal have skat tilbage. Det drejer sig om ulovligt opkrævet ejendomsværdiskat af boliger i udlandet.
Skat har praktiseret at beskatte boligen efter den aktuelle handelsværdi, og ikke som for boliger i Danmark, hvor der opkræves efter vurderingen 2001. Dette som følge af skattestoppet som den borgerlige regering indførte, da de tog regeringsmagten.

Skat kan dog ikke lige overskue opgaven med at betale pengene tilbage. Det er en stor opgave. Derfor trækker det lidt ud.


"Moral er godt, og dobbeltmoral er dobbelt så godt" ser ud til at være udsproget hos Skat
Skat udtaler selv: "Vi vil udføre vores arbejde, så alle kan se, hvad vi gør - og hvorfor. At kunne "kigge os i kortene" skaber tryghed, og det styrker borgernes retssikkerhed"

Har man været igennem "systemet", kan det dog være svært at nikke genkendende til det udsagn. Der eksisterer en utrolig nidkærhed og manglende respekt for virksomhedsejere og almindelige borgere i mange af de danske skattekontorer. Problemerne bliver for store for mange, der driver egen virksomhed, eller borgere, der er trådt ved siden af dydens smalle sti.

Læs skats "Samarbejdserklæring til borgerne"


Mere information
Der er mange måder at komme uden om skatten på, men det kan stort set aldrig betale sig at snyde. Det drejer sig om at betale den skat, der skal betales - men heller ikke mere end det.
Se mere på Dit Spanien - skat i Spanien

Artikel på epn.dk
Skats tilbagebetaling trækker ud
26/4-2008

Afstemning

(4 stemmer)


 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga