Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
ACTIVA DANMARK
Activa har standset betalingerne i 2008
Activa har standset sine betalinger og den danske medarbejder Mette Breinholt er ikke længere tilknyttet firmaet

Activa er et spansk byggefirma som blev etableret på Costa Blanca i 1998.

Activa har oppereret i Danmark de senere år og tog rigtig fat i det Danske marked, da Mette Breinholt blev ansat på hovedkontoret i Spanien, hvor hun kom fra en ledende stilling fra Nybolig i Danmark.

I 2007 er der endvidere åbnet kontor i Holbæk, hvor Peter Moisgaard, et kendt ansigt i byen, er ansat som daglig leder. Peter Moisgaards baggrund bunder i en længere årrække med formidling af ejendomme i udlandet, hvilket giver ham et bredt kendskab
til ejendomsinvestering i udlandet.

At købe bolig uden for de Danske grænser er en meget stor beslutning og det er derfor vores fornemmeste opgave at vejlede, informere samt at give Jer gode råd i og under beslutningsfasen om at købe bolig i Spanien. Vi lægger ikke kun vægt på at I får en god rådgivning før i handler, men også under handelsforløbet og ikke mindst efter overtagelsen.

Activa er et byggefirma der sælger ca. 150 boliger om året til alle europæiske lande og har eget kontor i flere lande. Firmaet er ikke et firma der ønsker at leve af engangs handler og er derfor meget opmærksom på at følge op på evt. fejl og mangler der måtte være efter overtagelsen af den nye drømmebolig. Vort mål er, at give jer en enestående oplevelse af at nyde jeres oasa under den spanske sol.

Activa giver bankgarantier for alle indbetalte beløb før overtagelsen af boligen. Vi tilbyder både projektsalg og nøglefærdige boliger. Vi har ligeledes mulighed for at tilbyde 80 % dansk finansiering da vi har et rigtig godt samarbejde med bl. a. Nykredit, som vi også afholder flere seminarer sammen med rundt om i landet, hvor Inwema ligeledes deltager. Kontakt os gerne for mere information vedrørende vores seminarer.

I kraft af at vi sælger direkte fra bygherre og vi springer det fordyrende mellemled over, er vores motto:
” ...KØB BILLIGE END ANDRE ...KØB DIREKTE FRA BYGHERRE ”Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga