Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
TM Danmark
TM Danmark
TM har været repræsenteret i Danmark siden 2001, og nøgleordene for TM International’s værdier har vi gjort til vore.
TM Danmark
TM har været repræsenteret i Danmark siden 2001, og nøgleordene for TM International’s værdier har vi gjort til vore. Vi lægger vægt på klassiske dyder i vort salgsarbejde: ordholdenhed, solid rådgivning, både før, under og efter en handel, og det er os magtpåliggende at yde den bedste service for vore kunder. Personalet i Danmark har gennem årene været stabilt, og vi har været omkring alle aspekter ved et boligkøb i Spanien, så vi føler os godt klædt på til at råde og vejlede på betryggende vis.

Beslutningen om at købe en bolig i Spanien træffes af dig. Vores opgave er at bidrage med information, råd og vejledning, så du og din familie bliver i stand til at træffe det rigtige valg.

Køb direkte hos bygherren med 38 år’s erfaring.
Køber du en bolig hos TM, handler du direkte hos bygherren som har opført mere end 15.000 boliger. Dette giver flere indlysende fordele:
• TM er en bygherre af en sådan størrelse, at vi ikke har behov for at forhandle boliger fra andre producenter. Hermed kender vi kvaliteten til bunds og kan garantere den samme høje standard i hvert eneste byggeprojekt.
• Vore boliger forhandles kun gennem vore egne salgskanaler. Hermed sikrer vi åbenhed og gennemskuelighed i prissætningen – prisen for en bolig er den samme, om den købes i Birmingham, Madrid eller Helsingør.
• Du møder de samme mennesker gennem hele forløbet, så har du brug for hjælp efter handelen, er vi der stadig. Vi ser det som vor fornemste opgave at føre dig trygt og sikkert gennem hele forløbet.

TM’s styrke – din sikkerhed
TM Internationals mange års byggeaktivitet på den spanske Middelhavskyst har givet firmaet en enorm byggemæssig kompetence, med fuldt overblik over byggeprocessen, leveringstiden, materialeforbrug, arbejdsmiljø osv. Desuden har firmaet gennem årene oparbejdet en solid finansiel styrke, hvorved alle vore bebyggelser kan opføres uden at optage lån i hverken jord eller bygninger idet TM International er selvfinansierende.

Dette er en fordel for dig og giver tryghed og ro i sindet. Firmaet er således i stand til at give dig de absolut bedst opnåelige garantier mht. færdiggørelsestidspunkter, finansiel sikkerhed, byggekvalitet m.v.

Vor økonomiske styrke og uafhængighed af den finansielle sektor gør os tillige i stand til at kunne tilbyde dig de bedste betingelser for at belåne din nye bolig, hvis du måtte ønske dette, såvel i en spansk bank som i Danmark. Vi kan henvise til flere banker i Danmark, og vi har desuden indledt et nært samarbejde med Nykredit.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TM Danmark A/S
Søhøjvej 25
9560 Hadsund
Tlf.: 004570252577
Fax.:004596520767
e-mail: info@tmdanmark.dk  
www.tmdanmark.dk  
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga