Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Spanske delikatesser, vin og specialiteter
Spanske specialiteter til danskerne - Made in Spain er et nyetableret firma, som selv står for importen af de spanske specialiteter

Om Made in Spain

Made in Spain er et firma som består af både en netbutik og en forretning beliggende Nørregade 28 i Esbjerg. Vores målsætning er at tilbyde et udvalg af de bedste og mest eftertragtede kulinariske produkter fra Spanien, bl.a.:
- vine,
- iberiske lufttørrede skinker,
- chorizopølser,
- olivenolie og eddike,
- oste,
- patéer,
- marmelade, mv.

90% produkterne importerer vi selv fra Spanien, og da vi lægger stor vægt på det autentiske og gerne vil give vores kunder en unik smagsoplevelse, er produkterne nøje udvalgt fra mindre producenter, hvor kvalitet er i højsæde frem for kvantitet. Dette betyder ofte, at vores produkter er varer, der ikke findes i et dansk supermarked. Produkterne er fremstillet efter gammeldags, håndværksmæssige traditioner og til priser, der er til at betale.


José Mateos oprettede Made In Spain
Firmaet er startet af spanieren José Mateos. José kom til Danmark i 1990. Han har siden været beskæftiget i restaurationsbranchen. Han har længe haft et ønske om at gøre spanske produkter mere tilgængelige for danskerne og nu er muligheden endelig kommet.

Udover at have personlig kontakt med nogle af leverandørerne, rejser José flere gange om året til Spanien for at finde nye spændende produkter og for at holde sig ajour med, hvad der sker på det spanske marked. Skulle der være ønsker til produkter, som ikke findes i Made in Spains sortiment, er De altid velkomen til at kontakte os, så skal vi gøre alt, hvad vi kan for at få fat i produktet.

Erhverv
Ønsker De at blive erhvervskunde hos Made in Spain, så send os en e-mail og De vil herefter blive kontaktet så hurtigt som muligt.


Gavekurve
Vi laver gavekurve efter ønske i forskellige prisklasser. Vi har et bredt sortiment inden for olier, eddiker, krydderier, tapas, vin, cava, likører, chokolade, marmelader, patéer, mv. Made in Spain er et ideelt sted at købe firmagaver, gavekurve, julekurve og andre gaver, hvis man ønsker en speciel og smagfuld gave, hvor kvaliteten er i top.


W: http://www.madeinspain.dk/
E: info@madeinspain.dk


Made in Spain.dk
Nørregade 28
6700 Esbjerg
CVR: 30433122
Tlf.: 20987139
Fax.: 33322828


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga