Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Penthouse lejlighed i Benalmadena
Penthouse lejlighed i Benalmadena
Lejlighed i Benalmadena
Bolig-præsentation #9: Penthouse-terrasse og panorama af format!
Skandinavisk arkitektur i sydspansk idyl

Udarbejdet af CASA:UNA


Penthouse lejlighed i Benalmadena i særklasse
Dette er lidt af en sjælden oplevelse. De grønne omgivelser og flotte udsigter over Middelhavet og de grønne bjerge er at opleve over alt på Solkysten. Men at kunne kombinere disse herligheder med en bolig i et skandinavisk designet kvalitetsbyggeri hører ikke til hverdagen hernede. Og dette gør lige præcis dette moderne mini-kompleks til noget helt særligt. 


Lejlighed med panoramaudsigt fra 250 m² penthouseterrasse
Fra den enorme penthouseterrasse er der panoramaudsigt over Middelhavet, de grønne næromgivelser, poolen, haven, kysten og bjergene. Solen kan nydes fra terrassen fra fra den står op ude over Middelhavet til den går ned oppe bag bjergene. 

Om aftenen, når himlen forvandles fra de mange rødlige til de mørkeblå nuancer, blander kystens mange lys sig med den andalusiske stjernehimmel. Et sandt farve- og lysorgie. Naturens lyde danne lydrammen i kulisserne. Og alt sammen er til indtagelse her fra penthouseterrassen.

Dette kompleks ligger omgivet af grøn natur. Et modent villakvarter støder op til kompleksets område. Det er villaer med store havearealer, som bugner af palmer, bananplanter og andre tropiske vækster. Og alt sammen giver det ekstra krydderi til udsigten op imod bjergene.Indretning af lejligheden i Spanien
Middelhavet nærmest træder ind i stuen gennem panoramavinduerne. Hele kysten og bjergene kan nydes her fra sofaen. Der er åbent og moderne køkken i forlængelse af stuen, så selv her fra køkkenet kan udsigten nydes til fulde.

Lejligheden har to store soveværlser med egne en-suite badeværelser. Soveværelserne er, som resten af boligen, meget lyse og rummelige. Det er de eneste værelser I lejligheden, der har pakétgulv. Dette giver ekstra lune og hygge til værelserne.

Der er endvidere gæstetoilet i gangen. Alle badeværelserne har skandinavisk designet fliser.

Fra det ene soveværelser og fra stuen er der adgang til den store penthouseterrasse.

Lejligheden har tilknyttet garage og opbevaringsrum.Lejlighedens omgivelser: Have, pool og paddle-tennis
Komplekset består af få boliger og en relativ stor fælleshave med stor swimmingpool. Her er der bruser og toiletter.
Komplekset har endvidere privat paddle-tennisbane.
Der ligger en stor legeplads kun 3 minutters gang fra komplekset. Gåafstand til Benalmadena Pueblo
Komplekset ligger i få minutters gang (900 meter) nedenfor den hyggelige bjerglandsby, Benalmadena Pueblo. At det er en bjerglandsby får man hurtigt fornemmelsen af, når man trasker afsted til fods. Det er nemlig en stejl travetur op ad bakke. Perfekt til at samle appetit til at nyde en af de hyggelige restauranter, der ligger inde i landsbyens.

Benalmadena Pueblo er en autentisk, andalusisk bjerglandsby med små, hvide huser, der ligger langs de snoede brostensbelagte gågader. Små tapasbarer og restauranter ligger side om side, og på landsbyens torv ligger de rundt om det lille springvand i læ af appelsintræerne.

Igen bliver vi mindet om, at vi befinder os i en bjerglandsby. Vi står nu på landsbyens plads med panoramaudsigt over Middelhavet og hele Benalmádena kystby. Her ligger også landsbykirken.

Turen hjem til “vores” skandinaviske mini-kompleks går hurtigt, for lige så stjelt, som det gik op ad bakke, lige så behagelig er “nedstigningen”.


Penthouse tæt på golf
Torrequebrada Golf er kendt for at være en af kystens bedste, hvor hullerne er omgivet forskellig artet natur. Banen er måske lige så kendt for sit klubhus. Klubhusets restaurant serverer god mad ude på terrassen, hvor der er udsigt over golfbanen og Middelhavet. Torrequebrada Golf ligger cirka 5 minutters kørsel fra komplekset.


Lejligheden har andre tilbud inden for kort afstand
Komplekset ligger 20 minutter fra Malaga Lufthavn, 15 minutter fra Fuengirola og cirka 5 minutter fra Arroyo de la Miel med det hyggelige byliv, tog, Tivoli, butikker og meget mere. Cirka 10 minutter fra stranden.


Ferielejlighed i Benalmadena
Denne penthouse-lejlighed vil være en god ferielejlighed. Den ligger tæt på lufthavn og de livlige kystbyer samt tæt på golf. Klimaet, udsigten og omgivelserne kan nydes til fulde fra den store penthouseterrasse. Og da det er et kompleks, hvor fællesområdet holdes ved lige, er det bare at lukke efter sig, når turen går tilbage nordover. Og så klarer boligforeningen resten.

Den 250 kvadratmeter penthouse-terrasse kan måske erstatte en have. Og den skal ikke passes, når man er bortrejst.Kun to lejligheder tilbage
Komplekset stod færdigt november 2007. Der er i skrivende stund 2 ledige lejligheder tilbage. Det er penthousen beskrevet i denne artikel samt en anden penthouse af mindre format. Tilstøedende komplekset er nogle dobbeltvillaer under opføring af samme bygherre og i samme stil som komplekset. De forventes klar til sommeren 2009, og der er i skrivende stund 4 ledige.


Se salgsopstilling for denne bolig i Benalmadena
Lejlighed i Benalmadena Spanien til salg


Læs også
Bolig i Spanien, lejlighed til salg- præsentation #6
Benalmadena 
Puerto Marina i Benalmadena
Afstemning

(4 stemmer)


 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga