Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Gran Hotel Guadalpin Marbella
Gran Hotel Guadalpin Marbella
Gran Hotel Guadalpin Marbella
Velkommen til Gran Hotel Guadalpin Marbella Spa, et fem stjernet hotel, hvor kvalitet, eksklusivitet og luksus leveres til dig af et professionelt team

På Gran Hotel Guadalpin Marbella Spa vi har taget os af alle detaljer, for at gøre dit ophold til en uforglemmelig oplevelse. Hotellets privilegerede placering i hjertet af "The Golden Mile" (boligområde) i Marbella, giver dig mulighed for at deltage i det store udbud af aktiviteter Costa del Sol har at tilbyde. Du kan også nyde fred og ro, faciliteterne fra Gran Hotel Guadalpin Marbella Spa.

"Vi inviterer dig til at opdage en verden af luksus, personlig opmærksomhed, elegance og komfort designet til dig i håb om, at vi vil forudse og overstige dine forventninger."

Bo på Hotel Guadalpin 
På Gran Hotel Guadalpin Marbella, bygget i en moderne, innovativ stil og beliggende på Costa del Sols mest privilegerede område i følge de "vejr-kloge", vil de besøgende finde alt, hvad der er nødvendigt for at nyde et paradis for sanserne. 
Hotellet har 127 værelser samt luksussuiter, de fleste er udstyret med en Jacuzzi og / eller soldæk, som giver flot udsigt over Middelhavet. Alle vores værelser har tekøkken eller fuldt udstyret køkken for suiter. Et perfekt sted for stor familie ferie og afslappende ferie!

Spa i Spanien
Hotellet har også en innovativ Spa, "Guadalpin SPA", der fylder mere end 1.200 kvadratmeter og tilbyder en lang række avancerede sundhed og skønhed behandlinger suppleres af Fitness Center. Ud over dette, og at gæsternes glæde, er der en imponerende udendørs swimmingpool med en forfriskende tropiske Bar. 
Når det kommer til at fejre begivenheder har hotellet sale til konferencer, seminarer, banketter og små møder samt et Business Center. 
Der er indgået særlige aftaler med et stort antal golfbaner i området, og virksomheder tilbyder sports-og adventure-aktiviteter, udflugter.etc. 

Mere information
Gran Hotel Guadalpin Marbella 
 

Afstemning

(2 stemmer)


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga