Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Modellerne og “krukkerne”
Skrevet af Solkysten
Ledelsen i Real Madrid har de seneste år satset mere på salg af ”brand’et” Real Madrid over hele verden, end at hente succes på fodboldbanen.
Spørgsmålet er bare, hvor lang tid kan man sælge, når de fodboldmæssige resultater ikke er tilfredsstillende.
En afgørende faktor er at Real Madrids’ spillere ikke behøver at gøre arbejdet selv. De har i privatlivet valgt de rigtige ”modeller” til at gøre noget af arbejdet for sig. Som gamle Simon Spies sagde : “Hellere dårlig omtale end slet ingen”. Her får sammenligningen sin mening. Vi sætter fokus på nogle af Real Madrid spillernes ”modeller”.

David Beckhams hustru Victoria Beckham har i den sidste måned været på alle spanske billedblades forsider. Hvorfor? Hun mener at en af Spaniens populæreste skuspillerinder Ana Obregon, som i øvrigt snart runder de 50 år, kun besøger det samme fitnesscenter, som hendes ”elskede David” også besøger, fordi hun vil have fingre i ham. De har nu brugt mere end en måned på at svine hinanden til, alt imens David Beckhams pengetank vokser og vokser.

En milliard
David Beckham er verdens bedst betalte fodboldspiller. Han placerer sine indtægter og formue i det engleske selskab Footwork Productions. Beckhams indtægt var i 2004 over 240 millioner danske kroner. Beckhams formue var i 2004 oppe på 710 millioner danske kroner. Indtjeningen i 2005 har været større, så hans formue den 1. januar 2006 anslås til over 1 milliard.

Lønnen fra Real Madrid er “kun” 46 millioner kr., og blandt de største sponsorer er Vodafone med 74 mio. kr., Pepsi med 32 mio. kr., Gilette med 23 mio. kr., Adidas med 14 mio. kr. og solbrilleproducenten Police med 17 mio. kr. Man kan konstatere at rygterne om utroskab, en kolerisk kone, og ujævne præstationer på banen ikke betyder noget for indtjeningen.
Han har kvaliteterne til at være en rigtig Real Madrids spiller.

Model nummer to
Raica Oliveira, brasiliansk topmodel er Ronaldos nye kæreste. Han skifter modellerne ud som vi normalt skifter underbukser.
Han mødte hende ved sin gode fodboldkammerat fra Milan ”Kakas” bryllup. Ronaldos forhenværende modeller er bl.a. Milene Dominques, som i øvrigt er fodboldspiller, og sammen har de sønnen Ronald. En anden model Daniella Cicarelli var lige ved at få fingre i ham i 2005. De holdt stor forlovelsesfest i Paris, hvor hele Real Madrids ledelse var inviteret sammen med spillerne. Hun blev gravid, og da hun aborterede på sygehuset i Brasilien, forlod han hende.

Ronaldo har en speciel aftale med ledelsen i Real Madrid. Hver gang han er skadet, kan han rejse til Brasilien for at få lægebehandling. Han har i indeværende sæson været skadet fire gange. Hver gang kan han bare vende hjem til sit elskede Brasilien og sine modeller.

Det sidste skud på stammen hedder Raica Oliveira, 24 år 179 cm høj og vejer 53 kilo. Hun er topmodel for Christian Dior, Dolce & Gabbana og Yves St. Laurent. Ronaldo følger hende på ”catwalken”. Han er skadet og repræsenterer Real Madrid på bedste måde ved de store opvisninger.
”Brand’et” skal jo sælges.

Model nummer tre
Nøgenmodellen Kira Eggers er den nyeste model i Real Madrid. Thomas Gravesen mødte hende på en natklub i København efter en landskamp. Sød musik og gensidig sympati opstod, og Thomas inviterede sin nye veninde til Madrid. Hun har i øvrigt været kæreste med David Nielsen fra FC Midtjylland ifølge hende selv, hvorimod David Nielsen benægter dette.

Thomas Gravesen har selvfølgelig set hvordan hans medspillere præsenterer modellerne for folket og syntes, da han var skadet, at Kira skulle opleve Real Madrid ”live” på Santiago Bernabeu. Dette vakte selvfølgelig opsigt, men Thomas Gravesen kunne nu, trods spillemæssig krise, præsentere sin model.
Nu ligner han også en rigtig Real Madrid spiller.

Andre kan også
Pressefolk i hele Spanien står i kø for at høre nyt om Real Madrid spillernes privatliv. Da Spaniens landsholdsmålmand Iker Casillas skrev ny kontrakt med Real Madrid til år 2011 og med en indtægt på ca. 60 mio. kr. i perioden, var hans forlovede Eva Gonzales, Miss España, selvfølgelig med. Efterfølgende tog de på ferie til Venedig med en halsende presse efter dem. Real Madrid’s ledelse jubler, mange penge i kasse, men vi andre fodboldtosser glæder os til at se disse fremragende fodboldspillere føre sig frem på fodboldarenaen.

Stig Wiberg
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2006
Solkysten - Februar 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga