Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Chengue Morales kæmpede forgæves mod Cádiz.
Chengue Morales kæmpede forgæves mod Cádiz.
Málagas kamp mod nedrykning
Skrevet af Solkysten
Det sidste halve års beslutninger fra Málagas præsident og direktør viser med al tydelighed at det er blandt dem, en udskiftning bør foretages.
Man må håbe at ejerne vil sælge til engelske investorer med forstand på fodbold. De vil forkæle tilskuerne så man kan opleve hjemmekampene på et nyt stadion med fest, underholdning og god fodbold.

Succes
Efter Málaga sidste år lå til nedrykning fyrede man Manzano og satte andenholdstræneren til at styre førsteholdet. Samtidig med ansættelsen af Tapia lavede man en aftale med den brasilianske angriber Baiano. Et forrygende halvår gjorde at Málaga meget flot sluttede som nr. 10, kun et point fra en Uefaplads. Alle troede at krisen var overstået med de gode resultater holdet og træneren havde opnået. Det er skammeligt at se, hvordan præsident og direktører snoksov, alt imens vores allerbedste spillere forsvandt fra klubben. Calarayud til Getafe, Juanito til Alavés, Iznate til Rayo Vallecano, Miquel Anel til Betis, Michel til Murcia, Amaroso til Sao Paolo, Wauchope til Qutar, Geijo til Xeres, Tote til Valladolid og til sidst vores topscorer Baiano til Celta Vigo.

Fiasko
Efter afgivelse af 10 spillere skulle der naturligvis købes ind. Hidalgo fra Tenerife, Nacho fra Levante, Morales fa Osasuna, Counago fra Ipswich og sidst vores håb Salva Balesta fra Valencia. Salva havde før haft stor succes i Málaga, men det var et magert indkøb i forhold til hvad man mistede.

Et stort uheld var at vores bedste midtbanespiller Romez blev langtidsskadet efter første kamp. Præsidentens kamp med vor bedste spiller Duda samt træner Tapias manglende tro på holdet, gør at Málaga går et svært halvår i møde. Man har dog prøvet på at forbedre holdet ved indkøb af to brasilianere: Gabriel Radriques, 23 år fra Fluminense og Ricardo Bovio 24 år fra Santos. Samtidig har man lejet Antonio López fra Sevilla indtil juni 2006. Det er meningen at han skal spille på venstrekanten i stedet for Duda.

Man må konstatere at efter Málaga’s nederlag på hjemmebane til både Cádiz og Celta, er bunden nået.
Det kan kun gå fremad.

Stig WibergTilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2006
Solkysten - Februar 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga