Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Korte pasninger
Skrevet af Solkysten
Amoroso til Milan
Mario Amoroso som fylder 32 år i juli, og som spillede en meget tilbagetrukket rolle i Málaga sidste år, er overraskende blevet solgt til AC Milan indtil 30. juni 2007. Han skal afløse Vieri, som Milan har solgt til Monaco. Amoroso var fri af transfer og han får 1,8 mio. euro for halvandet års arbejde.

Ivan Leko
Kroaten blev sidste sæson på den mest brutale måde fyret fire dage før den 31. januar af Málagas direktion. Han havde fire dage til at finde sig et nyt job. Det lykkedes ham at lave en aftale med Hadjuk og han er nu blevet solgt til de belgiske mestre Brüssel. Leko og hans familie har stadig varme følelser for Costa del Sol og har sommerbolig i Benahavís. Leko er på landsholdet i Kroatien og skal spille VM i Tyskland til sommer.

Morales spansk statsborger
Richard Morales, født i Uruguay og spiller for deres landshold har fået dobbelt statsborgerskab. Meget heldigt for Málaga fodboldklub skete det inden den 31. januar 2006. Det betyder at Anderson, som er udlejet fra Everton til Málaga, kan blive til 1. juni 2006. Der må være tre udenlandske spillere på hvert hold i La Liga og da Málaga har købt de to brasilianere, Bovio og Gabriel, var det vigtigt at Morales blev ”spansk”.

Ny træner til Málaga B
Málagas B-hold har i lang tid trængt til fornyelse på trænersiden. Juan Carlos Añon blev fyret og eks-barcelonaspilleren ”Lobo” Carresco blev ansat som ny træner. Han har ingen trænererfaring og kommer på en meget svær opgave, da Málaga B ligger sidst i 2. division.

Trænerskift
Alavés har skiftet træner. Juan Carlos Oliva er blevet degraderet til andenholdets træner, og Chuchi Cos har overtaget det varme sæde som førsteholdstræner.
Atlético Madrid har gjort det samme ved at gøre Pepe Murcia, der var andenholdstræner til førsteholdstræner. Carlos Bianchi havde ingen succes som førsteholdstræner og var ikke i stand til at styre stjernerne Torres og Petrov, derfor syntes fyringen OK.

Morten Skoubo
Han bliver en tiltrængt fornyelse i Real Sociedad, som har købt ham af Brøndby IF for ca. 18,5 mio. kr.
Beskrivelse:
Højde: 191 cm
Vægt: 80 kg
Position: Angreb
Født den 30. juni 1980 - altså 25 år
Tidligere klubber: Struer, Lemvig, Holstebro, Ikast, FC Midtjylland, Borussia Mönchengladbach, West Bromwich Albion (lejeaftale)
Spillerbeskrivelse:
Høj og fysisk stærk angriber, der udover pladsen som central angriber, også kan spille på kanterne.
Hurtig og god til at løbe i dybden. Derudover også god til at spille med ryggen mod målet, hvor han med sin fysik dækker bolden godt. God teknisk pasningsspiller med et godt blik for spillet. Dygtig i hovedspillet, hvor han med sin springstyrke er god til at forlænge boldene. Sparker rigtig godt med højrebenet, mens venstrebenet er forholdsvis træfsikkert.
Spillede i Brøndby godt halvandet år efter skiftet fra et mislykket ophold i Mönchengladbach.
Scorede 29 mål i 63 kampe for Brøndbys førstehold.
Har spillet to kampe på det danske A-landshold og otte kampe på U-21 landsholdet.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2006
Solkysten - Februar 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga