Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Xanit blev indviet den 12. december og på dets 111 værelser  behandles patienter fra hele Europa.  Udvidelsen på ca. 150 værelser ligger allerede på tegnebrættet.
Xanit blev indviet den 12. december og på dets 111 værelser behandles patienter fra hele Europa. Udvidelsen på ca. 150 værelser ligger allerede på tegnebrættet.
Nyt privathospital i Benalmádena
Skrevet af Solkysten
Navnet er Xanit og det ligger i Benalmádena, men ambitionerne rækker noget længere, for Xanit vil tiltrække patienter fra hele Europa.
Xanit er et nyt, internationalt hospital, hvor alle læger og specialister er tosprogede.
Allerede i receptionen bliver man budt velkommen på sit modersmål, og patienterne kan frit benytte sig af en unik service i form af tolke, der dækker de fleste europæiske sprog, også dansk, svensk og norsk.

Med Xanit har den cordobanske forretningsmand Rafael Gómez Sánchez realiseret endnu et projekt. Den kendte forretningsmand, der bl.a. står bag byggefirmaet Arenal 2000 og det nye Tivoli World fik for to år siden idéen at gøre noget nyttigt for samfundet som samtidigt kunne hænge sammen økonomisk. Det første halve år gik med planlægning og udvikling, mens de sidste atten måneder er gået med selve byggeriet og indkøb af hospitalsudstyr. På det nye privathospital er der brugt store ressourcer på udstyret, og således skal det også være i fremtiden.

- Den teknologiske udvikling går stærk men det er vores intention at være med helt fremme og altid have det bedst tænkelige udstyr til rådighed, forklarer Xanits daglige leder, Juan Bosco Rodríguez Hurtado, og påpeger at hospitalet er i stand til at tilbyde cancerbehandlinger som det er svært at finde andre steder.

Et andet af Xanits kendetegn er alsidigheden. Med 34 specialafdelinger og 15 kirurgiske afdelinger kan en patient få foretaget alle typer undersøgelser i samme hus indenfor en kort tidsramme.

Privathospitaler er som bekendt ikke gratis, og Xanit har i dag samme prisniveau som andre private klinikker og hospitaler. Der er nu indledt forhandlinger med de førende sygeforsikringsselskaber, således at patienter, der er dækket af en privat sygeforsikring, kan få let adgang til hospitalet, der med 21.000 kvm. of 200 ansatte står klar til at tage imod patienter fra hele Europa.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2006
Solkysten - Februar 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga