Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Teamet bag Centro Sanum der åbner officielt den 11. februar.
Teamet bag Centro Sanum der åbner officielt den 11. februar.
Starter sundhedsklinik i Centro Idea
Skrevet af Solkysten
Dyrker du for lidt motion i hverdagen? Lider du af ondt i ryggen, andre fysiske problemer, eller trænger du til afslappende massage eller zoneterapi?
Så behøver du nu kun at gå ét sted hen. Et nyt sundhedscenter ved navn "Centro Sanum" er åbnet i indbydende lokaler i Centro Idea.

Ordet Sanum er latin og betyder sundhed. Det er netop din sundhed der er i fokus, fra det øjeblik du træder ind i klinikken.
- Med den brede vifte af behandlingstilbud vi fører, vil der være noget for enhver, siger fysioterapeut Jacob Lindgreen og fortsætter: - Foruden individuel fysioterapi, har man mulighed for at komme og træne på egen hånd, naturligvis efter kyndig vejledning og instruktion. De nye lokaler består bl.a. af en træningssal, som bliver anvendt til holdtræning. Det at træne regelmæssigt sammen med andre er både sjovt og en god mulighed for at få gjort alvor af sine ønsker om at holde kroppen sund, smidig og stærk.

Jacob Lindgreen har god erfaring med både individuel træning og holdtræning fra sin tid som fysioterapeut på det danske genoptræningscenter Montebello i Benalmádena.

Der vil som udgangspunkt være fire hold at vælge imellem: et ryghold, et seniorhold, et styrketræningshold og et afspændingshold. Ud over Jacob Lindgreen består teamet bag Centro Sanum af svenske Tommi Junttila, der er uddannet massør og danske Dorte Sliwa, der er uddannet zoneterapeut. Kunden har således mulighed for at vælge præcis den behandling, der passer til hans eller hendes behov.

Centro Sanum holder åbningsreception lørdag den 11. februar fra kl. 14. - Vi glæder os meget til at hilse på vores nye kunder, siger Jacob. På receptionsdagen vil der være en række yderst favorable åbningstilbud, hvilket er endnu en grund til at kigge forbi. n
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2006
Solkysten - Februar 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga