Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Lis og Per trak fulde huse.
Lis og Per trak fulde huse.
Kirken øst for Málaga
Skrevet af Solkysten
Fra det musikalske hjørne
Lørdag den 11. marts havde vi en forunderlig dag i Lux Mundi, Torre del Mar, og der var stort fremmøde. Dagen havde den særlige anledning at duoen Lis og Per gæstede os. De deltog med gæster i gudstjenesten, og alle kunne glæde sig over præstens prædiken.
Herefter bød menighedsrådet på tapas og et lille glas, og så blev det tid til Lis og Pers skønne, dejlige sange. Det var en vidunderlig koncert, og det blev et varmt møde med de to sympatiske kunstnere, der har hjertet på rette sted. Vi nød det alle meget. Velkommen igen en anden gang.

Et på gensyn
til vort præstepar. Vi er taknemmelige for, at vi kan holde kirken kørende de fem vintermåneder og er vant til ved denne tid at sige pænt farvel og på gensyn. Men i år føles det virkelig alt alt for tidligt. Vi vil savne jer, Jytte og Ib, savne gudstjenesterne, foredragene og fællesskabet omkring jer. En stor tak til jeg begge for i vinter. Hav en dejlig sommer i Danmark, og så glæder vi os til gensynet med jer.
Helt ladt i stikken bliver vi dog ikke, idet Ibs prædikener fra i vinter kan læses på www.dansk-oss.com/malaga med tak til Thomas Due.

International aften
Torsdag den 6. april kl. 20.30 bliver der koncert med den virtuose, klassiske guitarist Kaare Norge. Det bliver selvfølgelig i Maro Kirke. Efter koncerten samles vi i resturanten ved Hotel Al-Andalus (til højre på vej op til Las Cuevas) til spisning og hyggeligt samvær med vore landsmænd og naboer; det være sig nordmænd, svenskere, englændere og spaniere. Vi annoncerer bredt. Entrebilletter á 15 euro alt inkl. kan købes i DSS i Almuñecar og Torre del Mar. Endvidere i den norske forening i Nerja, hos Ole Wilsgaard, hos Dentadanés, c/San Miguel s/n, Maro samt hos den danske guldsmed i Almuñécar i La Tienda Danesa, c/Alta del Mar.
Interesserede kan se www.kaare-norge.dk. Arrangementet er sponsoreret af Sterling og Jyske Bank.

Jubilæum
April er måneden, hvor vi kan lykønske Margthekirkens menighed med deres 25 års jubilæum og særlig tillykke med alt det, I har formået. Margrethekirken, nu også med sine flotte vinduespartier, taler sit tydelige sprog, og er et billede på en succes. Træder man ind i kirken rulles man i hjertevarme og en mild og dejlig stemning.
Vi er meget glade for, at I er her, og siger jer tak for det gode samarbejde imellem os.
I forlængelse heraf minder jeg menigheden øst for Málaga om, at i sommerhalvåret kan henvendelse om kirkelige handlinger ske til Karsten Erbs, Margrethekirken.

En rigtig god sommer til jer alle. På menighedsrådets vegne,
Bente Dam.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2006
Solkysten - April 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga