Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Raul er stadig en af de populære spiller i Real Madrid.
Raul er stadig en af de populære spiller i Real Madrid.
Slagtehuset i Madrid
Skrevet af Solkysten
Lad det være sagt med det samme, hvis du vil opleve Raul, Roberto Carlos, Zidane, Beckham, Ronaldo, Baptista og Thomas Gravesen på samme hold, så skal du skynde dig.
Mere end halvdelen vil være solgt inden den næste sæson starter.

Dertil kommer at Real Madrid også vil skifte træner. Den nye præsident Fernando Martín vil ikke et år til acceptere at Real Madrid ingen trofæer får.

Det første der skal ske bliver offentliggørelsen af en ny træner. Før han er på plads vil man ikke købe spillere, for han vil selvfølgelig også sætte sine krav til nye spillere. Mange emner er i spil: Fabio Capello fra Juventus, Wenger fra Arsenal, Ancelotti fra Milan, Rafa Benítez fra Liverpool, Mourinho fra Chelsea og Del Bosque der er gammel Real Madrid træner med stor succes.

Mine to favoritter er Capello og Del Bosque. De kender ånden i Madrid som er meget stjerneagtig og eksklusiv. I skrivende stund ved vi at Capello forlanger en tre–årig kontrakt og et beløb på ikke mindre en 150 mio. kroner for tre år. Om man vil betale dette enorme beløb er et godt spørgsmål, men det er meget vigtigt at man hurtigt finder den rette træner, som derefter kan rense ud i truppen og foretage sine indkøb af nye spillere.

Ronaldo ud
En kæmpe internet undersøgelse er foretaget i marts måned. Mange medier og TV-stationer deltog i denne undersøgelse, der viste hvilke fodboldspillere Real Madrid’s tilhængere vil af med, og hvem de vil beholde. Overraskende var det ikke at landsholdsmålmanden Casillas var den mest populære spiller. Den store overraskelse var hvem man ikke ønskede i klubben. De var følgende:
Ronaldo, Roberto Carlos, Thomas Gravesen, Helguera, Salgado, Zidane, Pablo García, Diego, Raul Bravo og Minambres.

Nu er det naturligvis ikke tilhængerne der bestemmer, men det er skræmmende for den nye træner, at man ønsker holdet halveret.

Da vores lokale hold Málaga er i stor nedrykningsfare, er det måske sidste gang at man kan opleve Real Madrid –Málaga med alle de store stjerner ”live” i Madrid.

Kampen foregår i week-enden 22.-23. april i Madrid. Vær sikker på at undertegnede sidder på tribunen mindst to timer før ”kick-off ”.

Stig Wiberg


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2006
Solkysten - April 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga