Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Lasse Bertelsen og Tonny Marchmann foran deres butik i Torre del Mar
Lasse Bertelsen og Tonny Marchmann foran deres butik i Torre del Mar
De danske køkkenfirmaer
Danske køkkenfirmaer er der endnu flere af, end der er danske møbelbutikker.

Ikke færre end seks af de største køkkenproducenter i Danmark har etableret sig på Costa del Sol, enten med egen butik eller via agent eller som franchise. Det gælder Vordingborg, Sønderborg m. fl., og seneste skud på stammen er Invita-køkkenet, som har etableret sig nær de to danske møbelbutikker i Torre del Mar henholdsvis Caleta.

Invita
Invita-firmaet er startet på franchise-basis af Lasse Bertelsen og Tonny Marchmann, der tidligere har beskæftiget sig med rengøring i Danmark. De slog dørene op til Cocina Invita i foråret 2003, og de har i de første ni måneder af firmaets eksistens kunnet notere en omsætning på langt over det budgetterede: ‘Vi havde godt nok regnet med succes fra starten, men at den skulle blive af de dimensioner, som den blev, overgik selv vore vildeste forventninger,’ fortæller Lasse og Tonny.

Telefon til Invita Køkkenet er: 952 511 536
Læs mere om Invita


Profil-køkkener
Også Profil-Køkkener fra Grindsted (Jylland) er repræsenteret på Costa del Sol. Bell Cocina, beliggende på grænsen mellem Mijas Costa og Fuengirola, er firmaet, der sælger Profil-Køkkenet. Gitte Stokholm Mikkelsen er direktør i Bell Cocina, og hun lægger ikke det mindste skjul på, at køkkener er en vare, der er god efterspørgsel på. Det skyldes naturligvis først og fremmest det omfattende nybyggeri, som aldrig synes at se sin afslutning.

Gitte bor i Spanien på fjerde år. I den periode har hun hørt adskillige gange, at nybyggeriet nu havde nået sit absolutte højdepunkt, og at priserne havde toppet. Men i dag ser Gitte ikke nogen ende på den rivende udvikling, og hun er ikke det mindste i tvivl om, at selvom der kommer stadig flere danskere til Costa del Sol, så er det englænderne, der dominerer. Englænderne strømmer til Syd-Spanien, og de sætter deres præg på regionen, som på mange måder er ved at blive mere engelsk end spansk.

Hos Bell Cocina har man intet imod briterne. De skal også bruge nye køkkener, og de er gode kunder. Gitte fortæller, at der også findes mange køkkenfirmaer med spanske produkter. Men de spanske køkkenfirmaer har, naturligt nok, både billige køkkener såvel som de dyrere. Derimod synes de køkkenfirmaer, der har udlændinge som ejere, at koncentrere sig om de mere eksklusive køkkener og dermed også dem, der koster noget mere. Det betyder, ifølge Gitte, at udlændinge, der er indstillet på at investere i kvalitet, oftest går til et af de udenlandske køkkenfirmaer. I lighed med andre køkkenfirmaer påtager Bell Cocina sig opmåling af køkkener, tilbudsgivning samt fuld montering.

Telefon til Bell Cocina er: 952 586 713

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga