Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Skydeklubben af 8. februar 1995
Skrevet af Solkysten
Bestyrelsen ønsker alle nuværende og kommende medlemmer af Skydeklubben af 8. februar 1995 et godt og lykkebringende nytår – og husk at hos os er det skudår hvert år. En særlig varm nytårshilsen sender vi til alle de gavmilde sponsorer, der velvilligt har støttet klubben igennem mange år.

Et tilbageblik over det nu forgangne år viser, at trods turbulente perioder i forbindelse med flytningen til vores nye baner, var det et rigtig godt år. Vi fik forhandlet os frem til en meget fordelagtig aftale med Hotel Tamisa Golf, og heldigvis viste langt størstedelen af de aktive skytter sig trofaste mod deres gamle klub. Ikke alene det – i efterårets løb har klubben fået en tilgang på ikke færre end 22 nye medlemmer.
Pladsforholdene gør, at antallet af baner nu er fem mod tidligere otte, og naturligvis giver det engang imellem en smule ventetid, som for de fleste medlemmer heldigvis  betyder, at de får mere tid til hinanden - en ekstra hyggestund.

Det har også været dejligt for bestyrelsen at konstatere, at de hyggelige frokoster efter skydningen ikke er blevet en saga blot. Hotel Tamisa Golf er villig til at supplere  deres kulinariske tilbud med danske retter, og medlemmerne har stillet forskellige forslag, som bestyrelsen vil drøfte med hotellets ledelse i starten af det nye år.

Vi glæder os til at se vores medlemmer til festligt samvær i forbindelse med vores nytårskur lørdag den 6. januar. Har du gæster eller kender nogen, der kunne være interesseret i at vide mere om Skydeklubben af 8. februar 1995 er du mere end velkommen til at tage dem med.

Aktiviteter
6. januar: Nytårskur
13. januar: Øvelsesskydning + Sjov
20. januar: Registreret skydning
27. januar: Kønnenes kamp

Alle henvendelser vedr. Skydeklubben af 8. februar 1995 kan ske til Niels Lüstrup,
tlf. 952 460 103.
Har du spørgsmål vedr. den praktiske afvikling af skydningerne - f.eks. hvis det ser ud til regn - så ring til Finn Ludvigsen, tlf. 696 738 652.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Januar 2007
Solkysten - Januar 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga