SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Invita Køkkener i Danmark - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Invita Køkkener i Danmark
Pressemeddelelse: En Comet på køkkenhimlen
Invita bringer køkkendesign et skridt videre ind i den teknologiske tidsalder med det strømlignede hightech-køkken Comet, der kan opleves til åbent hus den 5.-6. februar 2005 hos Invita Køkkencenter.
9. september 2005

Globalisering og innovation. To ord som blander sig i alt fra virksomhedsledelse til mode. To ord, som også er blevet en del af køkkenverdenen med Invitas nyeste stjerneskud Comet.

Med Comet-køkkenet betræder Invita nye stier inden for køkkendesign og bringer for alvor danskernes foretrukne rum ind i den teknologiske tidsalder.
- Comet er inspireret af det italienske industrikøkken. Designet appellerer til rene linjer og enkelthed med sit strømlignede hightech-look og den gennemgående symmetri, siger Jørgen Skriver, salgschef, Invita Køkkener, der ser frem til at præsentere det nye køkken ved et åbent hus-arrangement den 5.-6. februar.

Stilrene kendetegn
Comet er kendetegnet ved retkantede låger, der giver et godt udgangspunkt for at skabe det personlige køkken ud fra individuelle ønsker.
- Alt kan i princippet lade sig gøre, fordi lågen er stilren. Vælg kvadratiske skabe, høj sokkel og små diskrete greb - og du har det moderne, klassiske køkken. Vælg lange stålgreb som understreger de vandrette linier, åbne hylder, glasdøre og teknikvæg - og du har et minimalistisk og stringent hightech-køkken, siger Jørgen Skriver.
- Comet lægger op til at skabe en særlig individuel stil. For eksempel er man ikke begrænset af materialer, for Comet gør det muligt at kombinere materialer som træ, laminat, glas, aluminium og stål. Desuden er køkkenet skabt til nye detaljer som bordplader på 10 cm, runde sokler og indbygget, skjult lys.
Lågerne er med massive trækanter i eg eller ahorn - natur eller hvidbejdset, kirsebær eller mahogni - natur eller bejdset, samt i bøg. Lågefronterne er i slidstærkt laminat i seks designfarver: modehvid, vanille, sand, cafe latté, stålgrå, og antracit grå. Eller i det sidste nye inden for køkkendesign; højglanslaminat i farverne modehvid eller vanille.

En wauw-oplevelse
Jørgen Skriver forventer mange køkkeninteresserede gæster i løbet af åbent hus-arrangementet den 5.-6. februar, hvor kunderne selv kan se, føle og fornemme Comet-køkkenet.
- Vi oplever i øjeblikket en enorm tilstrømning til vores køkkencenter. Folk er kvalitetsbevidste og har en klar holdning til deres ønsker og behov i forhold til det perfekte personlige køkken. Og de er klar til at betale for service, design og specielle detaljer. Præcis de ting, som Invita står for. Vi har konstant fokus på udvikling og er innovative på vores felt. Vi vil give forbrugeren wauw-oplevelser. Og det får man altså med det nye Comet-køkken, siger Jørgen Skriver.


For yderligere oplysninger kontakt Invita Køkkener A/S, Tlf.: 77 88 70 00

Læs også
De danske køkkenfirmaer
Besøg hos vennerne førte til nyt køkkenfirma


Afstemning

Vær den første til at stemmeTilføj din kommentar
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga